torsdag den 28. marts 2013

Årets første marked :)


Det var en skøn og herlig dag i dag. Påsken er skudt igang med årets første marked. Det foregik i Stalden i Hejls. Oprindeligt skulle vi have stået udenfor, men jeg er rigtig glad for det blev arrangeret indendørs i stedet - ellers havde vi vist været blå om fødderne :( 

Jeg var afsted med Anja. Hun fik solgt rigtig mange af sine fine ting. Jeg fik mest solgt lidt småting, men det er også helt fint :) Sidste år var faktisk første gang vi var afsted for at sælge vores egne ting. I løbet af året er vores produktion steget (dejligt det går den vej) og vi har flere forskellige ting med i år.

Det er jo ikke fordi man tjener kassen på at tage til marked, men det er bare super hyggeligt at der er andre der vil købe de ting vi går og sysler med hjemme :) 


Her er lidt billeder af mine ting :)








 Anja havde lavet mange fine sager

 




Stalden er helt sikkert et besøg værd, hvis man er på udkik efter gamle fine sager :)

Her er lige et par billeder fra dagen














onsdag den 27. marts 2013

Klargøring til marked i morgen...

Jeg har været i gang foran symaskinen nogle dage. Jeg skal nemlig til årets første marked i morgen, og så i min egen lille landflække :) jeg har lavet lidt forskelligt til at tage med, men mere om det de næste dage (de fleste ting har i da set før!) her til aften gør jeg klar med de sidste girafrangler. Jeg har bla de grafiske puder, smykker, pusletasker, makeup punge, suttesnore, spænder med hæklede blomster og lidt andet sjovt med. Der skal nok komme billeder :)

Mon der kommer flere markeder i år?! Det håber jeg, for det er super hyggeligt. Tager du til markeder og i så fald hvor henne?

Go påske









mandag den 25. marts 2013

Perle prinsesser

Jeg så Libbie lave nogle fine perler og så fulgte jeg hendes link til pinterest, hvor der var rigtig mange fine mønstre til hama perlerne.

Her hjemme er Marie helt vild med snehvide, så hende har jeg lavet :) det kunne også blive til en askepot (den har jeg selv lavet ud fra snehvide mønsteret )

Jeg tror jeg skal lave nogle fine små fugle til at have hængende - hvornår bliver man for gammel til at lave perler?? :)

Go mandag



torsdag den 21. marts 2013

Babyugle

Jeg fandt en super nem opskrift på denne søde ugle på nettet :) jeg tror jeg skal lave nogle flere til nøgleringe. Så hvis du er ny inden for hækleriet, så er denne model et godt sted at begynde :) Jeg havde desværre ikke de rigtige øjne, men nu har jeg bestilt nogen fra etsy. Hvor længe mon der går, de er helt i Hong Kong!!

Go aften



mandag den 18. marts 2013

Grafiske puder

Der er arbejdet lidt ved symaskinen i weekenden. Det er blevet til lidt grafiske puder. Jeg tænkte at de skal sælges til påskemarked i stalden i Hejls. Det afholdes torsdag i påsken, så jeg håber virkelig vejret når at ændre sig den kommende uges tid. Vi skal sidde udendørs, men vi blæser da væk hvis det vejr fortsætter :(




Jeps, jeg er slet ikke ovre pastellerne :) tvært i mod. Jeg synes de er så fine og forårsagtige.
 Jeg savner virkelig sol og forår, så når det ikke kommer uden for vinduet må man jo selv gøre hvad man kan indendørs for at få lidt forårsstemning.




De lilla er også blevet rigtig fine. De pynter i hvert fald i min sofa - selvom det ikke er der de skal bo :(


Go dag.

Jeg vil da heller ikke miste læsere...

Så følg mig på Bloglovin' :) 



Blogland smitter - jeg er hermed blevet ramt af bloglovin' virus!! 
Men jeg vil jo helst ikke miste læsere når Google lukker ned :(

Jeg har tilmeldt mig hos alle dem jeg læser hos fast - det var super nemt. Ses vi??

Kh. Jo

søndag den 17. marts 2013

Vinderer er fundet...

Først vil jeg sige tak til alle de der har villet lege med i min give away :) både til de nye læsere og de der i forvejen var faste læsere.

Der har været 26 deltagere og 158 lodder

Jeg har brugt den nemme måde at trække de to vindere...




Den ene er Nanna med bloggen stjernepus - som gerne ville vinde grønne/gule cirkler (må der være brune cirkler i også?)

Den anden er Anja med bloggen kreakuller - som gerne ville vinde lilla cirkler?? (Er det lilla farver du helst vil have eller må jeg blande med lyserød?)

Vil i sende mig en mail med adresse, så vil jeg sende præmien afsted snarest :)

Kæmpe tillykke til de to vindere


lørdag den 16. marts 2013

Du kan stadig nå at være med...

Jeg trækker to heldige vindere af min papirkugle give away i morgen. Har du endnu ikke smidt dine lodder i puljen kan det nås endnu :)

Jeg vil lige sige velkommen til de nye læsere :) dejligt ville læse med her hos mig og selvfølgelig også dejligt med de i forvejen faste læsere, som også ville deltage.

Go lørdag

Jo

onsdag den 13. marts 2013

Gammel krukke ;)





Kan du huske at min svigermor havde været på genbrug og fundet disse skønne krukker.



Nu har de fået nyt liv. De blev pimpet med spraymalingen fra run for cover og en fin perle i låget. Små og fine, hver for sig, eller samlet. 

Jeg tænkte at jeg skulle have dem med til påskemarked i Hejls... men jeg må sige jeg er bleve ret glad for dem.
Måske min svigermor kan finde nogle flere krukker ! Jeg er vild med at låget er i træ.

Hvilken er din yndlings??








søndag den 10. marts 2013

Sovende skyer

Jeg har for tiden gang i mange små projekter. Jeg skal have noget gjort færdig, for torsdag i påsken er der marked i Hejls. Jeg er derfor ved at forberede mig lidt til det. Jeg har lidt forskellige ting med til markedet. Lidt flere ting end sidste år, hvor det var første gang jeg prøvede kræfter med at sælge egne produkter :)



Jeg har lavet disse søde skyer - jeps, der er plukket lidt fra andre steder i blogland. De er beregnet til ophæng i børneværelset på en troldegren. Måske, hvis de lige blev ændret en smugle, kunne de også bruges i uroer og barnevognsophæng, men det må blive når jeg får overskud på kreakontoen igen.

Der er også blevet tid til at færdiggøre andre kreaprojekter her i weekenden, skønt. Men mere om det de kommende dage. Jeg har leget med spraymaling, igen !! (det fede ved den maling er, at den dufter lidt som modellervoks)

Go aften

fredag den 8. marts 2013

Nymalede lysestager

Jeg fandt nogle flotte gamle lysestager på genbrug for noget tid siden. De er faktisk rigtig fine og så passer de både til almindelige lange lys og fyrfadslys. De har nu fået nyt liv, med noget af det nye maling jeg købte. Lige for tiden kan jeg ikke få nok af pastellerne og neonfarver... Ikke den kønneste kombination, men hver for sig.

Stagerne fik først en god gang grunder og efterfølgende ca tre omgange med et tyndt lag maling. Det var ligesom der var forskel på dyserne... Underligt ville jeg umiddelbart sige. Den grønne er også en anelse mere glansfuld end de andre farver. Men jeg synes alt i alt farverne er fantastiske :)

Go fredag





tirsdag den 5. marts 2013

Pasteller på spray

Så blev der bestilt spraymaling - 10 forskelllige farver blev det til. Jeg har nogle små lysestager og lidt andet der skal friskes op. Farverne er købt hos run for cover, der var mange farver at vælge imellem! Håber de er gode at arbejde med.