torsdag den 30. august 2012

Barselsgave

Jeg var på barselsbesøg i dag. En rigtig dejlig lille pige. 5 uger var hun efterhånden blevet. Hun var så fin ;) Hun hedder Marie ligesom min Marie ;)
 
Her til formiddag havde jeg gang i symaskinen og fik syet en lille pusletaske til hende. Jeg fik brugt mine egne træperler ;) Resten af gaven var ting jeg havde i gemmerne. Det er godt at have noget at plukke fra.
 


 


Jeg nåede også et smut forbi Stof2000, hvor jeg fik lidt nyt med hjem. I Panduro fik jeg købt stjernestof!! Jeg tænker det skal bruges som foer i en jakke til Noah... bum bum, projekter er der somend nok af ;)

Jeg skal også lige finde ud af hvad jeg skal have med af gave til en 2 x 30 års fødselsdag her i weekenden + en 9 års fødselsdag også!! Jeg tror de der spænder med stofblomster må være en af bidragene til den 9-års fødselsdag. Hvad ønsker en pige på 9 år sig?!!

onsdag den 29. august 2012

Nye ørestikkere og en ting jeg havde glemt !!

Først lige det der jeg havde glemt !! For nogle uger siden hæklede jeg nemlig en lille suttesnor med en ugle på. Jeg bøvlede lidt med fremgangsmåden, men synes egentlig den er blevet rigtig fin. Jeg skal da have lavet nogle flere. Den her skal måske bruges til barselsgave... Og så skal jeg have lavet nogen til drenge, men de kan jo ikke have ugler kan de?? Så her skal jeg forsøge mig med noget andet.

 
 
 
Og så til de der ørestikkere...
 
Jeg havde bestilt lidt nyt til øreringe da jeg faktisk var ved at have solgt det meste ;) Det er ikke blevet til så meget nyt, blot 3 sæt. Jeg er selv rigtig vild med den lille koral ørestik. Hvis ikke jeg når at give dem væk i gaver er planen at sætte dem til salg herinde og i min butik på Amio.
 
Pink jade (10 mm) på sølvstikkere
 
Lyserød koral (7 mm) på sølvstikkere
Turkis jade (10 mm) i sølvkroge
 
 
 
Jeg skal også lige have lavet to stjernearmbånd mere - bestillingsarbejde ;) Så lidt får jeg da lavet selvom det meste af dagen går med eksamensopgave.
 
 

mandag den 27. august 2012

Minus på kreativitet...

Der står eksamen på dagsordnen lige for tiden. De næste mange uger indtil uge 42 faktisk er jeg i min egen lille boble. Eksamensboble - det virker uoverskueligt lige pt. men det synes jeg altid det gør. Og så dagene inden vi skal aflevere lykkes det på mærkværdig vis at få en opgave fikset sammen. Denne gang er det desværre ikke nok med en opgave, vi skal også lave en visning af en "pædagogisk gøren". Altså noget praktisk!! Hrmf, hvem har dog fundet på det! Det bliver bare så icenesat det hele - totalt urealistisk hvis de spørger mig.


 
Der bliver nok ikke tid til så meget kreativt... men så må jeg nyde det lidt det kan blive til. I går fik jeg da hæklet to farver mere på mit tæppe!! Men inden længe skal vi holde 4 års fødselsdag, det glæder jeg mig til. Kagen har den lille dame bestilt, den skal være Hello Kitty - selvfølgelig. Men moren har en helt anden plan. Vi må se om der kan indgåes kompromis.

lørdag den 25. august 2012

Snart færdig... Og lige begyndt

Så fik jeg lige nået at sy lidt mere på den tylnederdel til Marie. Nu mangler jeg kun at sy tyl-delen en gang mere for at få rigtig meget sving i den. Mon ikke hun bliver glad?? Ellers må jeg finde en anden lille pige der vil have glæden af den ;)

Jeg er også kommet i gang med det der tæppe jeg længe har gået og overvejet om var noget for mig. Jeg må erkende at jeg nok ikke lige bliver færdig i næste uge, men ting tager tid ikk!! Og det gode er værd at vente på. Jeg hækler lidt på det om aftenen i sofaen mens jeg ser fjernsyn, så med tiden skal det nok vokse sig stort...

Tyl, tyl og noget mere tyl

Måske har jeg endnu engang begivet mig ud i et projekt jeg ikke magter 😔 ej, men dette projekt kræver i hvert fald en rigtig go portion tålmodighed. Jeg har været i gang siden sidste weekend. Har begået nogle lidt dumme fejl undervejs, men det er jo det jeg lærer ved. Jeg har aldrig tidligere syet i tyl, det er virkelig levende!! 😳

Det hele skulle meget gerne ende ud i en nederdel til Maries 4 års fødselsdag... Håber hun vil blive glad for den, men alt det arbejde... 🐹

Jeg mangler endnu et lag af nederdelen og så at sy det hele sammen. Jeg er over halvvejs i hvert fald.

lørdag den 18. august 2012

Malede træperler

Jeg har længe ville prøve kræfter med træperler og maling. Jeg har haft nogle små træperler liggende i mange år. Oprindelig har jeg skulle bruge dem til knapper. Jeg har viklet tråd rundt om og lakeret dem efterfølgende. Men i dag da jeg var forbi panduro købte jeg to større størrelser af træperlerne og noget maling.

Får du lyst til at lave disse sjove perler er det meget nemt. Du behøver kun træperler, maling og lidt malertape. Jeg skal lakere mine, jeg synes de er for matte... Og så skal de samles til armbånd og halskæde.

onsdag den 15. august 2012

Så er vinderen fundet !!

Først vil jeg lige takke alle de nye læsere der er kommet til ;) det er så dejligt at I vil læse med her hos mig. Også en stor tak til dem som blot har været forbi og lagt en kommentar. Det er altid hyggeligt med kommentarer - så ved jeg at der er andre derude i blogland, som læser med.


 
Den heldige vinder blev

Lena med bloggen


STORT TILLYKKE TIL DIG LENA


Lena ville gerne vinde pakke nr. 1. Så hun er den heldige vinder af;

1. stk. hjemmelavet sæbe med duft af liljekonval

1 duftpose af lavendel (fra min ferie i Kroatien)

1 par øreringe af eget design i krympeplast

1 par ørestikkere af eget design i krympeplast



Jeg håber du kan bruge gaven


 

Og til alle jer andre, tak fordi i legede med ;)
Håber at i vil være med en anden gang


Der har i alt været 67 lodder i puljen. Det var virkelig flot, langt over hvad jeg har turde håbe på. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver en give away. Vinderen er trukket på den lette måde...




mandag den 13. august 2012

Deling af garn fra Yarn freak

Så kom posten med en stor pakke til mig i dag. Jubii den var nemlig fuld af flotte garnnøgler af mærket Kauni. Jeg skulle dele alle nøglerne med min mor, så kunne vi få flere farver, smart ikk?! Så det var dejligt med en arbejdsdag til kl. 13, for så kunne eftermiddagen blive brugt til at ordne garn.

Jeg har også investeret i 2 hæklenåle, og den ene måtte jo afprøves sammen med det nyerhvervede garn. Det er så lækkert at arbejde med.

Det hele skulle gerne ende ud i et dejligt tæppe til sofaen, men mon ikke det har lidt lange udsigter?

søndag den 12. august 2012

Blå hæklet karklud og et fund i Netto

Jeg blev færdig med den blå karklud i zig-zag mønster igår :) den er også blevet fin synes jeg. Jeg skal helt sikkert lave nogle flere. Det er bare så meget federe at bruge dem frem for de kedelige almindelige. Mine har også alt for mange huller og trænger til en udskiftning.

Da jeg var forbi Netto så jeg de havde nogle super søde skåle. Jeg blev nødt til at købe to med hjem. Måske de skal bruges til slik! Det tror jeg i hvert fald ville falde i god jord herhjemme...

fredag den 10. august 2012

Nu står mine stokroser i fuldt flor

De er bare så fine mine stokroser som jeg fik af min svigerinde for to år siden som frø. Nu er de endelig blevet til noget. Jeg tænker jeg skal tage frø fra til nogle flere blomster til næste år. Måske der er nogen der har lyst til at bytte frø ;)


torsdag den 9. august 2012

Hæklet karklud i zig zag mønster

Jeg er igang med en ny i blå farver allerede. Men her er billeder af første eksemplar. Den er da finere end de almindelige kedelige blå karklude ;)

Hvis du skulle få lyst til at forsøge dig med projektet så kommer der nok en DIY her en af dagene...

Og så overvejer jeg stadig på det kraftigste at kaste mig over projektet med et hæklet tæppe til sofaen!

tirsdag den 7. august 2012

Snart 3000 besøg !!

Det er helt vildt fedt. Jeg er så glad for at der er så mange der lige har været et smut forbi. Lige for tiden står det lidt stille til med bloggen, men jeg har da lavet min karklud i zig-zag færdig. Jeg må nok hellere lave en mere, for jeg har så meget blå bomuldsgarn jeg skal have brugt.

Ferien er snart slut og skolen kalder igen, men inden da skal min give away udtrækkes. Det glæder jeg mig meget til. Det er dejligt med alle de nye læsere der vil følge med. Har du endnu ikke lagt lodder kan du stadig nå det.



lørdag den 4. august 2012

Jeg drømmer om...

At lave et tæppe til sofaen i zig-zag mønster i mange farver. Jeg er blot meget i tvivl om det skal laves i bomuld eller uld... Jeg er nok mest til uld og har forelsket mig i uldgarn fra Kauni, det er sådan nogle flotte farver.

Jeg vil gerne lave sådan et flot tæppe som det her

http://eaosewing.wordpress.com/category/hækling/page/2/

Men nu må jeg vist lige blive færdig med min lille karklud i zig zag mønster færdig først. Undskyld det meget dårlige billede, men det er taget med iPad kamera, hvilket ikke er meget at råbe hurra for...